Info Catalano

UNITED COUNTRIES 2020- NOTÍCIES

Quest any els United Countries participaran   a l’esdeveniment “The Experience” que se celebrarà l’11 d’abril a la Grande Motte (França)

Tal com us vaig comunicar l’any passat, us confirmo que els nous Capitans dels United Countries seran Gert Schmidt i Janine

A continuació us mostro les primeres informacions per les inscripcions, la indumentària i l’ordre de les files.

Per qualsevol dubte tindreu a la vostre disposició el correu electrònic:

[email protected]

El meu equip i jo intentarem respondre amb la major brevetat possible les vostres preguntes o dubtes.

1. Les inscripcions s’obriran el 20 de gener   i es tancaran el 23 de febrer . Per inscriure’s s’haurà d’omplir un formulari que el trobareu a la meva pàgina web “Wild Country” http://www.wildcountry.it

Totes les inscripcions seran ordenades cronològicament per un sistema informàtic amb una resposta de confirmació. En el cas que es superi el número consentit de participants, s’activarà una llista d’espera ordenada cronològicament per les possibles cancel·lacions.

2. Les inscripcions podran ser individuals o amb grup (màxim 15 ballarins).Les escoles podran inscriure’s més grups, sempre respectant els grups més petits.

En el cas que sigui un grup, un responsable s’encarregarà d’inscriure a tot el grup.

3.La disposició de les files es faran a l’atzar mitjançant un programa informàtic. Els nens/es fins els 13 anys tindran dret a ballar a primera fila.

4.Indumentària: Texans blaus, barret blanc i camisa negra. Per la camisa podreu decidir si fer-la vosaltres mateixos demanant el logotip o be, comprant-la directament a Tacchino S.r.l. “Western Wear”.

 

Es demana màxima professionalitat i serietat. S’avisa que no es pot comercialitzar amb el logotip United Countries.

Amb el vostre goig de ballar, porteu l’esperit dels United Countries al món.

Seguirem enviant informació, moltes gràcies.

Adriano Castagnoli